21 jun 2009, 20:44

Последно 

  Poesía » Filosófica
521 0 2

     Последно

                                                                            На Лидия

                             

     Животът бърза неуморен.

     А ние чакаме на пристана на времето.

     Раздадохме си всичко,

     дори билетите за бъдещето подарихме.

     Като разсипници дарихме обичта си.

     И може би е истина, че обедняхме.

     Но винаги ни гледат две очи,

     следят ни с детската наивност на мечтите.

     И става хубаво - като в онези дни

     на циганското лято.

                                            

                                                                             Виолета Томова

 

 

                           

                                                   

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??