Последното, което ти ми даде
Е първото, което пожелах –
Целувката, а после ме предаде
И сбъдна се последният ми страх.
Последното което ти ми каза
Е първото, което аз не чух –
По-страшното от болка и зараза
Е за Любов да бъдеш сляп и глух.
© Todos los derechos reservados