13 янв. 2019 г., 16:29

Последното 

  Поэзия
502 3 5

Последното, което ти ми даде

Е първото, което пожелах –

Целувката, а после ме предаде

И сбъдна се последният ми страх.

 

Последното което ти ми каза

Е първото, което аз не чух – 

По-страшното от болка и зараза

Е за Любов да бъдеш сляп и глух.

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??