13.01.2019 г., 16:29 ч.

Последното 

  Поезия
455 3 5

Последното, което ти ми даде

Е първото, което пожелах –

Целувката, а после ме предаде

И сбъдна се последният ми страх.

 

Последното което ти ми каза

Е първото, което аз не чух – 

По-страшното от болка и зараза

Е за Любов да бъдеш сляп и глух.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??