23 sept 2010, 11:33

Постоянна величина 

  Poesía » Filosófica
529 0 2

В тиха стара къща

спомен се завръща -

с вироглаво детство -

истинско вълшебство!

Нищо не си тръгва

и денят не мръква -

песни, смях и глъчка!

Боб на гърне къкри,

свети жарък въглен,

с приказки осъмнал -

в тази тиха къща -

нещо се завръща...

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??