Sep 23, 2010, 11:33 AM

Постоянна величина 

  Poetry » Phylosophy
527 0 2

В тиха стара къща

спомен се завръща -

с вироглаво детство -

истинско вълшебство!

Нищо не си тръгва

и денят не мръква -

песни, смях и глъчка!

Боб на гърне къкри,

свети жарък въглен,

с приказки осъмнал -

в тази тиха къща -

нещо се завръща...

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??