22 jul 2011, 18:47

Посвещение 

  Poesía » De amor
645 0 7

За тебе, моя любов!


Пресъхналите устни те жадуват,
ръцете все към тебе се стремят!
Сакатите нозе ще те догонват!
А ударите на сърцето... ще гърмят!

 

И слепите ми ириси ще те съзират!
И все ще търсят образа ти свят!
Когато от любов му се умира,
най-бедният е винаги богат!

© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??