22.07.2011 г., 18:47 ч.

Посвещение 

  Поезия » Любовна
644 0 7

За тебе, моя любов!


Пресъхналите устни те жадуват,
ръцете все към тебе се стремят!
Сакатите нозе ще те догонват!
А ударите на сърцето... ще гърмят!

 

И слепите ми ириси ще те съзират!
И все ще търсят образа ти свят!
Когато от любов му се умира,
най-бедният е винаги богат!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??