на З.
Заспивай. Ще те пазя от нощта,
от тъмното и глухите му пазви.
По философски тихо ще мълча,
та унеса ти да не наприказвам.
Несправедливо рано зажумя,
смехът ти рони още цвят на вишни.
Крилото ти нагоре прошумя,
отлитнала по планове всевишни.
И майчица любима, и жена,
двигател на мечти, защитник верен,
завинаги сърцето те призна–
приятел и човек неимоверен.
© Светличка Todos los derechos reservados