3 feb 2012, 19:00

Посветено 

  Poesía » De amor
1023 0 2

Ти си огънят – аз съм водата.

Ти си вятърът – аз съм земята.

Ти си мъжът, а аз съм жената.

Аз съм жената, която ражда стихиите...

Ти си небето ми.

И дъждът, и дъгата.  

Ти си мигът, в който спира сърцето ми..

© Рада Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??