3.02.2012 г., 19:00 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
1024 0 2

Ти си огънят – аз съм водата.

Ти си вятърът – аз съм земята.

Ти си мъжът, а аз съм жената.

Аз съм жената, която ражда стихиите...

Ти си небето ми.

И дъждът, и дъгата.  

Ти си мигът, в който спира сърцето ми..

© Рада Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??