3 февр. 2012 г., 19:00

Посветено 

  Поэзия » Любовная
1031 0 2

Ти си огънят – аз съм водата.

Ти си вятърът – аз съм земята.

Ти си мъжът, а аз съм жената.

Аз съм жената, която ражда стихиите...

Ти си небето ми.

И дъждът, и дъгата.  

Ти си мигът, в който спира сърцето ми..

© Рада Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??