Feb 3, 2012, 7:00 PM

Посветено 

  Poetry » Love
964 0 2

Ти си огънят – аз съм водата.

Ти си вятърът – аз съм земята.

Ти си мъжът, а аз съм жената.

Аз съм жената, която ражда стихиите...

Ти си небето ми.

И дъждът, и дъгата.  

Ти си мигът, в който спира сърцето ми..

© Рада Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??