30 jul 2014, 15:09

посветено на Ч. Т. 

  Poesía » Otra
972 3 21

 

Те с мръсни пръсти ровят ти в душата,

приписват ти те всеки земен грях,

със тъпа сабя режат ти крилата.

Причината? Различен си от тях.

 

Не заслужават твоите куплети,

но мъничко ще ти олекне, знам,

напук на тях пиши, пиши, Поете,

най-силен е боецът щом е сам.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??