Jul 30, 2014, 3:09 PM

посветено на Ч. Т. 

  Poetry » Other
974 3 21

 

Те с мръсни пръсти ровят ти в душата,

приписват ти те всеки земен грях,

със тъпа сабя режат ти крилата.

Причината? Различен си от тях.

 

Не заслужават твоите куплети,

но мъничко ще ти олекне, знам,

напук на тях пиши, пиши, Поете,

най-силен е боецът щом е сам.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??