17 dic 2007, 11:30

посветено на най-добрия ми приятел 

  Poesía » Otra
660 0 2

 

Чувствам, че те наранявам.

Чувствам, че те предавам.

Чувствам любовта ти.

Чувствам мъката ти.

Чувствам, че без теб не мога.

И ако си до мен, не бих издържала.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??