17.12.2007 г., 11:30 ч.

посветено на най-добрия ми приятел 

  Поезия » Друга
655 0 2

 

Чувствам, че те наранявам.

Чувствам, че те предавам.

Чувствам любовта ти.

Чувствам мъката ти.

Чувствам, че без теб не мога.

И ако си до мен, не бих издържала.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??