Dec 17, 2007, 11:30 AM

посветено на най-добрия ми приятел 

  Poetry » Other
661 0 2

 

Чувствам, че те наранявам.

Чувствам, че те предавам.

Чувствам любовта ти.

Чувствам мъката ти.

Чувствам, че без теб не мога.

И ако си до мен, не бих издържала.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??