16 nov 2017, 22:22

Потъва сияйното слънце 

  Poesía » Filosófica
179 0 0

Потъва сияйното слънце...

навън възцарява нощта...

студът ни обгръща полека...

със себе си води смъртта...

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??