16 нояб. 2017 г., 22:22

Потъва сияйното слънце 

  Поэзия » Философская
178 0 0

Потъва сияйното слънце...

навън възцарява нощта...

студът ни обгръща полека...

със себе си води смъртта...

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??