16.11.2017 г., 22:22 ч.

Потъва сияйното слънце 

  Поезия » Философска
177 0 0

Потъва сияйното слънце...

навън възцарява нощта...

студът ни обгръща полека...

със себе си води смъртта...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??