13 feb 2008, 16:55

Потъваме 

  Poesía » Otra
680 0 4
Потъваме и се надяваме някой да ни подаде ръка.
Потъваме и се надяваме някой да забележи, че изчезваме.
И потъваме, давейки се в собствените си лъжи.
И потъваме, мъчейки да си поемем дъх за последен път.

Признавам вината си. Грешна съм.
Не мога да издържа повече на този натиск.
Прекалено слаба съм и те ме бутат
все по-надълбоко и надълбоко, докато стигнем дъното.

Потъваме, няма избавление за никого.
Потъваме, чакайки своя край.
И потъваме, докато един ден не осъзнаем,
че няма накъде повече.

Молейки се за края.
Искайки покой.
Взираме се в света зад нас
и си казваме:
"Моля те, побързай!"

© В.К Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??