Сърцето алчно е и ненаситно,
каквото му дадеш, ще иска още!
Затуй люби ме и не питай
достатъчни ли са му тези нощи,
в които с обиграни пръсти
издигаш тялото ми над земята
и губя го, и ми го връщаш,
а пък душата ми се мята
между желанието да те мрази
задето толкоз те обича,
и ревността си да те пази
за цял живот. Че си ù Всичко!
© Таня Донова Todos los derechos reservados
А аз си нямам такива... и ще се пукна от злоба и завист
И с каква скорост само задобряваш!!!
Подминаваш ме като пътен знак
Е, как да не умре от злоба човек
Да знаеш, много съм злобна в момента