Очите които ни гледат
очите отвън
онези на другите
те са стените
И улеите
в лабиринта – света ни
щом се оставим на чужди очи да ни водят
Вървим в коловози от ничии мисли
а Ние избрахме различно
Сърцата избрахме да виждат
© Todos los derechos reservados