Ще ми се да вляза там,
където да опитам
цялата повърхност.
Ще ми се да седна на бордюра,
близо до смеха и теб,
любовна лудост,
ще ми се с ръка трепереща
да скубя плявата,
тревата и суетната оскъдност,
и когато всичко чисто е,
и просто,
да се Любим,
Любим,
Любим
без принуда.
© Мирослав Митов Todos los derechos reservados
Дерзай!