20.07.2015 г., 19:00 ч.

Позволи ми 

  Поезия » Любовна
685 0 2

Ще ми се да вляза там,

където да опитам 

цялата повърхност.

Ще ми се да седна на бордюра,

близо до смеха и теб,

любовна лудост,

ще ми се с ръка трепереща 

да скубя плявата,

тревата и суетната оскъдност,

и когато всичко чисто е,

и просто,

да се Любим,

Любим,

Любим

без принуда.

© Мирослав Митов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??