23 feb 2007, 11:07

ПОЗВОЛИ МИ 

  Poesía » De amor
1659 0 26

Позволи ми без свян да  обичам,

уморих се да бъда сама.

Днес се връщам от дългото скитане,

имам нужда от теб у дома.

Позволи ми за миг да почувствам,

твоeто тяло, за страст да копнея.

Всички ласки от тебе, пропуснати,

да си взема... от тях да немея.

Позволи ми след дългото чакане,

да политна от страст в небесата.

Да разпръсна в очите ти мрака и

да разпалвам пожара в душата.

Позволи ми да бъда жената,

без която ти миг да не можеш.

Да трептят от любов сетивата,

да те стопля в  любовното ложе.

Позволи ми да бъда начало

и от него във огън да тлея.

Теб отново да имам изцяло.

Да усетя, че още... живея.




Провокиран от стиха на Dodic (Деян Димитров) - "Позволи ми..." :)

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??