Празник
Наздраве!...
След толкова години...
Продишва бутилка с отлежало вино...
И чашите кристален звън разливат...
А устните потръпват най-щастливо,
усетили вкуса и аромата силен...
Излишни стават думите и ето -
мълчание красноречиво ни сплоти...
А пламъци в очите и сърцето
разгарят страстен позабравен филм...
След толкова години...
Наздраве!...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados