6 oct 2009, 23:29  

Празнина 

  Poesía » Otra
663 0 23
   (посветено на любим приятел, който загуби свой роднина)

Очите днес са тъй далечни.

Напира тежка влага. Тъмнина.

Изливат мъка - наедрели капки.

На лицето, без покана, спря тъга.

 

Засипа мрачен сняг сърцето.

Натрупа преспи. Замълча.

Тишина е времето, което

после ще лекува празнина...

 

 

09.2009

Jullie

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??