Очите днес са тъй далечни.
Напира тежка влага. Тъмнина.
Изливат мъка - наедрели капки.
На лицето, без покана, спря тъга.
Засипа мрачен сняг сърцето.
Натрупа преспи. Замълча.
Тишина е времето, което
после ще лекува празнина...
09.2009
Jullie
© Юлия Димитрова Всички права запазени
после ще лекува празнина..."
Харесах!