22 jul 2011, 18:45

Празно 

  Poesía
716 0 5

 

 

 

 

От яловите признаци  

за утро

избяга безпощадно 

и без срам,

вината, че небето си 

прегръща

завинаги и безгранично. 

Там,

сред жаждата от избледнели 

звуци,

из крехките завои на 

сърцето,

заседнали във гърлото ù 

буци

стопяват тишината, 

откъдето

виси ранена цялата ù 

същност,

по улиците нощем, 

дето сбира

утеха, суета и късче 

нежност,

и смисъл, в който 

се намира...

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??