Jul 22, 2011, 6:45 PM

Празно 

  Poetry
715 0 5

 

 

 

 

От яловите признаци  

за утро

избяга безпощадно 

и без срам,

вината, че небето си 

прегръща

завинаги и безгранично. 

Там,

сред жаждата от избледнели 

звуци,

из крехките завои на 

сърцето,

заседнали във гърлото ù 

буци

стопяват тишината, 

откъдето

виси ранена цялата ù 

същност,

по улиците нощем, 

дето сбира

утеха, суета и късче 

нежност,

и смисъл, в който 

се намира...

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??