16 jun 2010, 20:45

Празнота 

  Poesía » Otra
788 0 1

Не ме чакат нежни устни,

начервих моите аз,

хубави ще са през вечерта,

нежни ще са през нощта,

но къде да те търся сега?

Не ме чака мека постеля,

но поставих пухена постеля,

две възглавнички от пух

и мека завивка,

но къде да те търся сега?

Не затворих пътната врата,

чехлите оставих на прага,

лампата ще свети до сутринта,

но къде да те търся сега?

© Пенка Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??