16 июн. 2010 г., 20:45

Празнота 

  Поэзия » Другая
789 0 1

Не ме чакат нежни устни,

начервих моите аз,

хубави ще са през вечерта,

нежни ще са през нощта,

но къде да те търся сега?

Не ме чака мека постеля,

но поставих пухена постеля,

две възглавнички от пух

и мека завивка,

но къде да те търся сега?

Не затворих пътната врата,

чехлите оставих на прага,

лампата ще свети до сутринта,

но къде да те търся сега?

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??