16.06.2010 г., 20:45 ч.

Празнота 

  Поезия » Друга
779 0 1

Не ме чакат нежни устни,

начервих моите аз,

хубави ще са през вечерта,

нежни ще са през нощта,

но къде да те търся сега?

Не ме чака мека постеля,

но поставих пухена постеля,

две възглавнички от пух

и мека завивка,

но къде да те търся сега?

Не затворих пътната врата,

чехлите оставих на прага,

лампата ще свети до сутринта,

но къде да те търся сега?

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??