17 dic 2007, 8:58

Предчувствие 

  Poesía » De amor
733 0 31
Такава силна обич ти не знаеш,
сияеща с копнеж лъчист.
И мъжкото ти щастие ридае
във влюбените ми очи.

И мъжкият ти огън се разгаря
в протегнатите ми ръце.
Такава обич, знай, не се повтаря -
душа в душа, сърце в сърце...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??