17 дек. 2007 г., 08:58

Предчувствие 

  Поэзия » Любовная
695 0 31
Такава силна обич ти не знаеш,
сияеща с копнеж лъчист.
И мъжкото ти щастие ридае
във влюбените ми очи.

И мъжкият ти огън се разгаря
в протегнатите ми ръце.
Такава обич, знай, не се повтаря -
душа в душа, сърце в сърце...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??