Dec 17, 2007, 8:58 AM

Предчувствие 

  Poetry » Love
692 0 31
Такава силна обич ти не знаеш,
сияеща с копнеж лъчист.
И мъжкото ти щастие ридае
във влюбените ми очи.

И мъжкият ти огън се разгаря
в протегнатите ми ръце.
Такава обич, знай, не се повтаря -
душа в душа, сърце в сърце...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??