29 mar 2023, 13:45

Предчувствие 

  Poesía
255 1 1

Някак странно е днес.

А баща ми го няма -

да ми даде съвет,

да се разсърди

или да се скара.

Сиротно ми е,

измамно тихо,

предбуреносно.

Само́  голишарче

в побъркания свят...

Някак странно е днес,

някак безбъдно.

От доброто

и помен няма.

Вместо слънце от изток,

война се задава.

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??