27 feb 2014, 11:19

Преди нощта 

  Poesía » De amor
571 1 5

 

 

Преди нощта звездите уморени

ме галят с меката си синева,

очите ти - издайнически смели

прикриват леко своята тъга.

 

Преди нощта, когато се съблича

луната, оцеляла след дъжда,

аз пак ще бъда твоето момиче,

ще те обичам даже след нощта.

© Жулиета Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??