Feb 27, 2014, 11:19 AM

Преди нощта 

  Poetry » Love
567 1 5

 

 

Преди нощта звездите уморени

ме галят с меката си синева,

очите ти - издайнически смели

прикриват леко своята тъга.

 

Преди нощта, когато се съблича

луната, оцеляла след дъжда,

аз пак ще бъда твоето момиче,

ще те обичам даже след нощта.

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??