27.02.2014 г., 11:19 ч.

Преди нощта 

  Поезия » Любовна
568 1 5

 

 

Преди нощта звездите уморени

ме галят с меката си синева,

очите ти - издайнически смели

прикриват леко своята тъга.

 

Преди нощта, когато се съблича

луната, оцеляла след дъжда,

аз пак ще бъда твоето момиче,

ще те обичам даже след нощта.

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??