2 ago 2014, 18:59

Преди "сега" 

  Poesía » Otra
402 0 3

Преди се учех да говоря.

Сега се уча да мълча.

В безкрайната река от хора

да търся остров. Да горча

 

като пелиновото вино

по устните на някой луд.

Сега се уча на невинност,

на шепот - но да бъде чут.

 

С диханието си във мрака

да казвам толкова неща...

Преди от щастие заплаквах.

Сега от горести мълча.

 

Преди до безразсъдство спорех,

гласът ми дълги дни еча...

Сега престанах да говоря.

Започнах с чувство да мълча.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрав!
    Чувства преминали през болка и горест и достигнали мъдрост!
  • ! Да, силно е - докосва!
  • "Започнах с чувство да мълча..."
    С ваше позволение - отива в архива ми. Много силно !
Propuestas
: ??:??