29 oct 2009, 13:58

Преди тишината 

  Poesía
560 0 2

Пронизващ писък в планината

 

разтърси върховете на елите!

Разтресе на земята дълбините!

Разцепи камъка в скалите!

 

Продъни го! И го превърна в пясък!

Небето сгромоляса!

Нахълта във гнездата с трясък!

 

Топлината на хралупите превърна в плесен,

над горите се понесе,

яхнал вятър бесен.

Умъртви орлите.

Тътенът потъна в долините.

 

Ехото зловещо над Земята се разнесе

и отнесе

всичко във мъглата...

 

После падна Тишината.

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??