Пронизващ писък в планината
разтърси върховете на елите!
Разтресе на земята дълбините!
Разцепи камъка в скалите!
Продъни го! И го превърна в пясък!
Небето сгромоляса!
Нахълта във гнездата с трясък!
Топлината на хралупите превърна в плесен,
над горите се понесе,
яхнал вятър бесен.
Умъртви орлите.
Тътенът потъна в долините.
Ехото зловещо над Земята се разнесе
и отнесе
всичко във мъглата...
После падна Тишината.
© Лора All rights reserved.