4 oct 2011, 18:31

Предизборно 

  Poesía » Civil
641 1 2

Не се ли уморихме все да вярваме,

да чакаме поредния месия?

В неделя го посрещаме с "Осанна"'

а в петък го изпращаме с "Разпни го".

 

Живота си на други подарихме-

статисти сме в собствения филм,

артистите оказаха се мними,

но късно разпознахме ги без грим.

 

Готови да опитваме отново

търгувахме с надежди и мечти -

алъш-вериша също струва много -

печалбата в чужди джоб се скри.

 

И пак очакваме поредния, най-новия,

и в блатото до гуша си стоим,

полека се превръщаме в скотове

и вместо да политаме - пълзим.

 

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??