18 mar 2011, 0:12

... преднощно... 

  Poesía
441 0 5

Тази нощ ще разпръсна смеха

над реки и морета намръщени.

Не обичам от яд да струя,

но така пожелаха ми пръстите.

 

Тази нощ ще загивам в пожар

от надежди сто хиляди пъти.

Не тъгувам, защото съм с тях.

Пепелта един ден ще възкръсне.

 

Тази нощ ще ти лъхам на мрак.

И на всеки, докоснал се в мене.

Не усещаш, но виждаш ли как

с мен пълзи болка в минало време?

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??