18 мар. 2011 г., 00:12

... преднощно... 

  Поэзия
432 0 5

Тази нощ ще разпръсна смеха

над реки и морета намръщени.

Не обичам от яд да струя,

но така пожелаха ми пръстите.

 

Тази нощ ще загивам в пожар

от надежди сто хиляди пъти.

Не тъгувам, защото съм с тях.

Пепелта един ден ще възкръсне.

 

Тази нощ ще ти лъхам на мрак.

И на всеки, докоснал се в мене.

Не усещаш, но виждаш ли как

с мен пълзи болка в минало време?

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??