Тази нощ ще разпръсна смеха
над реки и морета намръщени.
Не обичам от яд да струя,
но така пожелаха ми пръстите.
Тази нощ ще загивам в пожар
от надежди сто хиляди пъти.
Не тъгувам, защото съм с тях.
Пепелта един ден ще възкръсне.
Тази нощ ще ти лъхам на мрак.
И на всеки, докоснал се в мене.
Не усещаш, но виждаш ли как
с мен пълзи болка в минало време?
© Цвет All rights reserved.