28 ago 2007, 1:10

Предпочитам сама да съм вече 

  Poesía
623 0 6

Махай се!
Думи подреждаш, обиждаш, кълнеш се -
не вярвам във тях!
Тръгвай си!
Всичко ми взе и превзе, нарани ме,
след теб има само прах!

Излъга ме!
Любов ми дари, възроди и запали в мен,
но краят е само сълзи.
Предаде ме!
Съмнение, мъка, тъга, самота държат ме в плен,
душата ми от болка крещи!

Поддадох се
на чара опасен, на погледа страстен, на думите,
обещаващи само любов!
Опарих се
от тежки лъжи, от сладки мечти и от клетвите,
от вярата в изгрева нов!

Подведе ме!
Плени ме, рани ме и в миг се отдръпна,
остави ме с любовта да горя.
Жестоко е!
За теб бях поредна и гордо си тръгна,
а аз пак самотна вървя...

Обърка ме!
Любов аз копнях, но сега я презирам
и от нея бягам далече.
Накара ме
любов да не искам, а преди все я търсех,
но предпочитам сама да съм вече.


2004 г.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви много, милички! Наистина вече не съм сама!
  • Много пъти любовта ни носи разочарование, но това не пречи да е толкова прекрасна! С обич, мило Цвете, до следващия път.
  • ПОЩА
  • Любовта е нещо прекрасно,не я презирай!
    И аз си мисля като Теди,че вече не си сама!
    Поздрав Цвети!
  • Поздравления! Предвид датата,която си оставила, искрено се надявам, че сега не си сама, а си срещнала нова, истинска любов!
  • !!!
    Уникален стих!
    Поздрав и прегръдка!
Propuestas
: ??:??